Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Heinz 14 Farklı Sosu Birleştirdiği “Every Sauce” ile Ketçap Dışındaki Soslarına Dikkat Çekiyor

Heinz 14 Farklı Sosu Birleştirdiği “Every Sauce” ile Ketçap Dışındaki Soslarına Dikkat Çekiyor

Heinz sınırlı sayıda ürettiği “Every Sauce” ile burger sosu, sarımsaklı sos, karamelize soğan gibi farklı sos çeşitlerine dikkat çekiyor.

Heinz’ın “Every Sauce”u (her sos),  adından da anlaşıldığı gibi markanın lezzet yelpazesindeki tüm sosları bünyesinde barındırıyor. Bu süper sosun içinde bulunan soslar şu şekilde sıralanmış; burger sosu, sarımsak sosu, ayoli, tütsülenmiş domuz pastırması sosu, tatlı biber, cips sosu, salça sos, Mayoracha (mayonez ve sriracha karışımı bir sos), Mayomust (mayonez ve hardal karışımı sos), Truffle Mayo (trüf mantarlı mayonez), sarımsak ve karamelize soğan sosu, mayonez körili ketçap, turşu ketçap ve tütsülenmiş domuz pastırmalı ketçap.

 

Tüm soslara hükmedecek en iyi sos ne olabilir?

İşleri daha ilginç hale getirmek için Heinz, özel bir site ve anket hazırlayarak ziyaretçilerden, Every Sauce içinde neler olduğunu tahmin etmelerini ve kendi en iyi sos karışımlarının ne olabileceğini yazmalarını istemiş. Katılanlar içinden çekilişle belirlenenler 28 Haziran’da açıklanmış ve sınırlı sayıda üretilen 100 şişeden birini almaya hak kazanmışlar.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Heinz UK (@heinz_uk)’in paylaştığı bir gönderi

Heinz lezzet geliştirme direktörü Thiago Rapp, “Yıllar boyunca mutfak zevklerini ve trendlerini karşılamak için sürekli yenilik yaptık ve Heinz’de sos takıntılı olduğumuzu inkar edemeyiz. Dışarıda bizim kadar kafası karışık olanları bulmak ve onlara, tüm soslara hükmedecek en iyi sosu vermek bize doğru geldi.” diyor.

Görsel: Heinz