Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Türkiye İş Bankası’nın Geleceğe Hamlesi

Türkiye İş Bankası’nın Geleceğe Hamlesi

Türkiye İş Bankası, VMLY&R İstanbul tarafından hazırlanan reklam filmiyle Türkiye Satranç Federasyonu'nun ana sponsoru oluşunun 15. yılını kutluyor.

Türkiye İş Bankası, 2005 yılından bu yana Türkiye Satranç Federasyonu’nun ana sponsorluğunu üstleniyor. Bu sponsorlukla beraber satranç dersi alan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim malzemeleri sağlanmasının sorumluluğunu üstlenen banka, bugüne kadar Türkiye genelindeki ilkokul ve ortaokullarda 25 binin üzerinde satranç sınıfı açtı. Türkiye’de satranç sporunun gelişimine 15 yıldır destek veren Türkiye İş Bankası, satranç sporuna sunduğu katkıyı yaygın şekilde sürdürüyor.

Sadece satranca değil çocukların geleceğine destek

Türkiye İş Bankası, VMLY&R İstanbul imzası taşıyan reklam filmi ile çocukların hayatında yarattıkları etkileri örneklerle aktarıyor. Prodüksiyonunu Kala Film‘in üstlendiği filmin yönetmeni Deniz Tarsus gerçekleştiriyor. Gerçek hikayelerin anlatıldığı filmde Safiye Öykü İnce, Batuhan Daştan, Ceylan Eroltu, Nil Çokgezen’in hayatlarına ve başarılarına değiniliyor.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay da Türkiye İş Bankası’yla 15 yıl önce çıkılan yolun aslında Türkiye’nin aydınlık geleceği için yapılan çok önemli bir başlangıç olduğunu söylüyor.

Künye

Müşteri: Türkiye İş Bankası
Reklam Ajansı: VMLY&R İstanbul
Yapım Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Deniz Tarsus

Görsel: YouTube