Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
B Corp Summit’te İyi Şirket Ekosistemini İnceledik [B Corp Summit 2019]

B Corp Summit’te İyi Şirket Ekosistemini İnceledik [B Corp Summit 2019]

B Corp sertifikasının ne olduğunu ve sertifikaya sahip şirketlerin ne gibi avantajlar elde ettiğini hazırlamış olduğumuz video ile özetledik.

B Corp amaç odaklı çalışan şirketleri koruyarak gelişimlerine imkan tanıyor ve onların çevreye olumlu etki bırakmasını hedefliyor. Bugün 50 ülkeden 130 farklı sektörde 3.000’dan fazla şirket B Corp sertifikasına sahip. Şirketlerin sürdürülebilir bir ekonomi içerisinde ilerlemesini sağlamak isteyen B Crop, ekonomi için pozitif bir değişim sağlamayı amaçlıyor.

B Lab organizatörlüğünde gerçekleştirilen ve B Corp sertifikasına sahip şirketlerin katılımıyla gerçekleştirilen B Corp Summit’e imece iş birliği ile katılacağımızı duyurmuştuk. 23-24 Eylül tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleştirilen zirvedeki gelişmeleri güncel olarak Instagram Hikayaleri üzerinden paylaşırken B Crop sertifikası almış bazı şirketleri yakın mercek altına almıştık. Ben & Jerry’s, Tony’s Chocolonely, Patagonia gibi şirketlerin yer aldığı inceleme yazılarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Zorlu Holding katkılarıyla gerçekleştirmiş olduğumuz B Corp Summit iletişimimizin sonunda bir de film hazırladık. B Corp Summit’in ne olduğunu, sertifikaya sahip olmanın ne gibi avantajlar sağlayacağını hazırladığımız film ile inceledik.

Görsel: Youtube


Zorlu Holding’in katkılarıyla Bigumigu ve imece işbirliğiyle iş yaşamındaki değişim hareketini B Corp Summit’ten aktarıyoruz.

Tüm B Corp 2019 içeriklerimiz için tıklayın.