Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
B Corp Summit’e Gidiyoruz! [B Corp Summit 2019]

B Corp Summit’e Gidiyoruz! [B Corp Summit 2019]

Şirketlerin toplumsal ve ekolojik performansını ödüllendiren B Corp sertifikasının ve iyi şirket kavramının konuşulacağı B Corp Summit'in gündemini aktaracağız.

2006 yılında üç arkadaşın kurumsal hayattaki kariyerlerini bir kenara bırakarak kurdukları organizasyonla kendilerini iyi şirketleri ortaya çıkarmaya, değerlerini göstermeye ve takdir etmeye adıyor. Amaç odaklı çalışan şirketleri korumak ve gelişmelerine imkanı tanıyarak onların dünyaya ve çevrelerine olumlu etkilerini artırmayı hedefliyorlar. Böylece 2007 yılında 82 şirkete B Corp sertifikası verilmesiyle temeller atılıyor. Şirketler toplumsal ve ekolojik performansıyla, kamusal şeffaflığıyla ve hukuki yükümlülükleriyle yüksek standartları karşılamayı başararak B Corp sertifikasını almaya hak kazanıyor. Sadece kar odaklı hareket etmeyip bunun yanına dünyaya ve çevreye dair anlamlar ve amaçlar da ekleyen şirketler böylece değişen ekonomi içinde geleceğe uyum sağladığını gösteriyor.

B Lab’in organizatörlüğünde ve B Corp sertifikasına sahip olan şirketlerin katılımıyla bu yıl 23-24 Eylül’de Amsterdam’da gerçekleşecek olan B Corp Summit‘e Bigumigu ve imece işbirliğiyle giderek iyi şirket olmak ve değişen çalışma dünyasındaki yenilikleri yerinden aktaracağız.

Etkinliğin programına buradan ulaşabilirsiniz. Biz de önümüzdeki hafta boyunca dikkat çeken ve ilham verecek içeriklerimizle karşınızda olacağız.

Görsel: B Corp Summit


Zorlu Holding’in katkılarıyla Bigumigu ve imece işbirliğiyle iş yaşamındaki değişim hareketini B Corp Summit’ten aktarıyoruz.

Tüm B Corp 2019 içeriklerimiz için tıklayın.