Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Türkiye’de bloggerlar ile yapılan proje ve etkinlikler

Türkiye’de bloggerlar ile yapılan proje ve etkinlikler

Son zamanlarda bloggerlar oldukça fazla dikkate alınmaya başlandı. Uzun zamandır WOM, bloggerlar diye konuştuk, sonunda meyvelerini toplamaya başladık 🙂

Özellikle bloggerlar konusunda çok emeği geçen Eray Endeş‘in Doğuş Yayın Grubu’na Yeni Medya İş Geliştirme Müdürü olarak, Murat Kahraman‘ın DYG’ye İnternet Pazarlama Müdürü, Meriç Kara‘nın Ntvmsnbc’ye Bilim ve Teknoloji editörü olarak girmesi derken çoğu yerde bloggerların adının geçmesine neden oldu. DYG’nin  bloggerlarla yaptığı ilk iş NTV‘nin sponsor olduğu Mustafa filminin ön gösterimi idi.

Mustafa‘dan önce hiç yapılmadı mı bu bloggerlarla bir şeyler derseniz; yapıldı…

Yaman Gezgin Kayboldu sanal gerçeklik oyunu kapsamında, oyunu bloggerlara tanıtmak ve siteye yönlendirmek için kutular gönderildi. Ondan önce Kırmızı Ödülleri bloggerları Kırmızı Ödülleri gecesine davet etti (akşamına sonuçları Bigumigu’da açıklıyorduk bu sayede :))

Başka bir blogger olan Eren Kumcuoğlu‘nun içinde olduğu Uno markasının da; Uno Blogger Sofrası projesi ile Türkiye’de belki de ilk kez bir proje tüketicisine bu kadar yakın oldu.Uno, yemek bloggerlarının kalbini çaldı.

Bunlar benim aklımda yer eden, bloggerların dahil edildiği çalışmalar. Daha bir çok proje ve etkinlik yapıldı. Aşağıdaki sunumdan bakabilirsiniz 🙂 Atladıklarım varsa yorumlara yazabilirsiniz.

Bloggerların yanında olan herkese pek bir teşekkürler 😀