Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sanal Gerçeklikte Orta Kafa Gol!

Sanal Gerçeklikte Orta Kafa Gol!

İstanbul merkezli Codemodeon tarafından geliştirilen Header Goal VR'da sanal gerçeklik içinde gerçekçi fizik motoruyla bir futbolcunun kariyerini oynuyoruz.

Güncelleme 16 Ağustos 2017:

Header Goal VR, yeni eklenen 10 bölümlük zombi moduyla birlikte tam sürüm olarak yayınlandı. Oyunun tam sürümüyle birlikte eklenen diğer özellikler ise uzaylı menajer S.C.A.R.Z, bölüm sonu canavarı, yeni özelliklere sahip toplar, Bazuka Kafa ve son olarak tuzaklar, delikler, yok edilebilir objeler eklendi.

İstanbul merkezli sanal gerçeklik, oyun geliştirme ve insan-bilgisayar etkileşimleri üzerine çalışan Codemodeon, birçok marka ve etkinlik için yaratıcı projeler üretiyor. Cevahir AVM’yi tamamen dijital olarak modelledikleri projeleriyle tanıdığımız Codemodeon, bağımsız projeleri olarak geliştirdiği Header Goal VR ile Steam ve Oculus Store’da erken erişim döneminde.

Axel Rix isimli genç bir futbolcuyu canlandırdığımız oyunda, gelen kafa paslarını doğru noktalara atarak ilerliyoruz. Başarılı vuruşlarla daha iyi sonuçlar elde etmemizi sağlıyor. Gerçekçi fizik mekanikleri sayesindeyse fiziksel duruşumuz sanal eylemlerimize etki ediyor.

Erken erişim dönemindeki Header Goal VR hakkında detaylı bilgiyi Steam ve Oculus Store üzerinden edinebilirsiniz.

Görsel: Header Goal VR