Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pro Plan’den Sürpriz Anneler Günü Filmi

Pro Plan’den Sürpriz Anneler Günü Filmi

Pro Plan, hayvan dostlarını kendi canındanmış gibi sevenlerin Anneler Günü'nü kutluyor.

Anneler Günü’nün anlamı sadece baba, anne ve çocuk üçlüsü olarak mutlu aile tablosu içinde annenin rolü ve onu şımartmak için alınan ev eşyaları değil. Anneler Günü, anne kavramının ve annelik hissinin yansıması olarak modern yaklaşımları da hak eden bir gün. Sosyal sınıflar, yaşam standartları, baba faktörü, ev yaşamı gibi yaftalardan kurtularak yapılan reklam filmleri de sadece Anneler Günü özelinden çıkarak daha güçlü bir mesajı aktarabiliyor.

Köpek ve kedi maması üreticisi Pro Plan, tam da bu noktadan çıkarak hayvan dostlarıyla birlikte yaşayan, onları da ailesinin bir parçası olarak görenler için Tam Otomatik Group M ve Vana Film ortak yapımıyla bir Anneler Günü filmi hazırladı. Masanın üstündeki her şeyi yerle bir kediler de, siz işteyken evde yalnız kaldığı için terlikleri veya koltukları toz duman eden köpekler de ailenin birer parçası.

Anne unvanına kavuşmak için doğum yapmak değil, sorumlulukları yerine getirmek gerekiyor. Ve aynı evi paylaştığımız o canlar da canımızın birer parçası oluyor. Onların “sahibi” değil, annesi veya babası oluyoruz, kendimizi böyle tanımlıyoruz. Bir canın sahibi olmak ne kadar sakil ve değersiz bir görüş ise, annesi veya babası olmak da bir o kadar erdemli bir bakış açısı.

Hayvan dostlarıyla birlikte yaşayan annelerin, Anneler Günü kutlu olsun.

Künye:

Reklamveren: Nestlé Purina Pro Plan
Reklamveren Temsilcileri: Banu Aytekin, Cansu Gürler, Cansın Türker
Yaratıcı Grup Lideri: GroupM Social / Evren Mıhlar
Yaratıcı Grup: GroupM Social / Merve Sarıhan, Halil Söyler
Medya Planlama ve Satınalma Ajansı: GroupM Nestlé Team (Maxus Türkiye – Mindshare Türkiye)
Yapımcı: Tamotomatik Reklam ve Teknoloji Hiz. Ltd. Şti.
Yapımevi: Vana Film
Yönetmen: Selim Mete

Görsel: Youtube