Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Huysuz Virjin, Maylo İçin Kamera Karşısına Geçti

Huysuz Virjin, Maylo İçin Kamera Karşısına Geçti

Lila Kağıt’ın alt markası Maylo, Seyfi Dursunoğlu’nun Huysuz Virjin karakteriyle başrolde olduğu bir reklam kampanyası yayınladı.

2008 yılında kurulan ve temizlik kağıdı kategorisinde sektörde kendine önemli bir yer edinen Lila Kağıt, orta segment markası Maylo tuvalet kağıdı için M.A.R.K.A. ajans işbirliğiyle ve Filmevi Görüntü Hizmetleri prodüktörlüğünde gerçekleşen bir reklam kampanyası hazırladı.

Lila Kağıt, bu kampanya için marka yüzü olarak sivri dilli fettan kantocu Huysuz Virjin karakteriyle tanıdığımız emektar sanatçı Seyfi Dursunoğlu’nu seçti.

Büyük firmaların marka temsilcisi ve büyük bankaların reklam yüzü olmanın hayalini kurarken kendisine “gele gele tuvalet kağıdı geldiğini” esprili bir dille söyleyen Huysuz Virjin, reklam filminde markadan yetkililere Maylo hakkında merak ettiği sorular yöneltiyor ve karşılığında gayet mütevazı yanıtlar alıyor.

Sosyal sorumluluk alanındaki projelerde de gördüğümüz Maylo, 2010 yılı Kasım ayından itibaren, ürün satışından elde edilen gelirin bir kısmını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na aktarıyor. Geleceğin, çocukların eğitimiyle güvence altına alınacağına inanan marka, bugüne kadar 7500’den fazla çocuğun eğitimine katkıda bulundu.

Künye:

Reklamveren: Lila Kağıt / Maylo
Reklam Ajansı: M.A.R.K.A.
Prodüksiyon Şirketi: Filmevi Görüntü Hizmetleri
Yönetmen: Şener Sonuşen
Yapımcı: Ahmet Atalay, Gül Ekren
Yapım Yönetmeni: Yeliz İnci Balkaya
Yapım Amiri: Mehmet Yazıcı
Görüntü Yönetmeni: Doğan Sarıgüzel
Kostüm: Gülçin Atalay
Post Prodüksiyon: VSG
Müzik: Jingle House

Görsel: YouTube