Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vine İçin 3. Parti Arama Motoru: VineViewer

Vine İçin 3. Parti Arama Motoru: VineViewer

Twitter'in video oynatma özelliği Vine için geliştirilen arama motoru VineViewer ve diğer Vinesever uygulamalar.

Twitter’in video uyglaması Vine çok konuşuluyor, yorumlar hep pozitif. Hatta tahmin edebileceğimizin üstünde gelişeceği söyleniyor; başlatma-durdurmaya ve farklı bir yerde oynatmaya gerek bırakmayan uygulama GIF furyasının rüzgarını daha ileri taşıyabilir kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını çaktırmadan karşılayan bu özellikleriyle.

Vine’da istediğiniz etiket kullanımıyla paylaşılmış video’ları bulabilmeniz için bir arama aracı geliştirildi, geliştiren de bir ajans.

Uygulama sayesinde yalnızca takip ettiğiniz kişilerin Vine paylaşımlarına değil, yaratılan tüm Vine video’larına ulaşabiliyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde Bigu’ya haber olan GIF arama motorunun Vine versiyonu diyebiliriz. SS+K ajans başkanı Kevin Skobac, bir konu hakkında yapılan paylaşımları izleyip kreatif işlerine içgörü toplayabilmek ve müşterilerini yarattıkları fikirler hakkında daha kolay ikna etmek adına bu aracı geliştirdiklerini söylüyor.

Vine için geliştirilmiş diğer uygulamalardan kimileri:Vinepeek: Arka arkaya Vine’dan çektiği o an düşen video’ları gösteriyor ve hiçbiri moderasyondan geçmiyor. Artık ne denk gelirse.

Vinesmap: Dünya haritası üzerinde Vine video paylaşımlarını gösteriyor.

VineZap: Ekranda 9 kare halinde 9 ayrı Vine video’su izletiyor ve otomatik olarak kutuları değiştiriyor. Direkt hipnoz.

Just Vined: Otomatik olarak değişen ve belirip kaybolan 20 kare halinde Vine video’su izletiyor.

Çoğu geyik bu uygulamaların yanında VineViewer bana nispeten işlevsel geldi.