Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Testi Geç, KFC’nin Ücretsiz Wi-Fi Ağına Bağlan

Testi Geç, KFC’nin Ücretsiz Wi-Fi Ağına Bağlan

Romanya’daki lise öğrencilerinin üniversiteye girmesini etkileyecek olan dönem sonu notlarındaki aşırı düşüş, KFC Romanya’yı harekete geçirdi.

KFC Romanya, lise öğrencilerine ücretsiz Wi-Fi hizmeti sağlıyor ancak bir şartla:
Öğrenciler, KFC’nin Wi-Fi ağına bağlanmadan önce şifre yerine onlara yöneltilen bir soruluk testi başarılı bir şekilde geçmek zorunda.

Lise öğrencilerinin son zamanlarda üniversiteye girmesinde etkin rol oynayan dönem sonu sınavlarında Romanya tarihinde ilk kez karşılaşılan bir şekilde çok düşük notlar alması, KFC’nin dikkatini çekti ve dünyaca ünlü fastfood zincirinin Romanya ayağı bu gidişata bir son vermek için MRM//McCann’le birlikte harekete geçti.

KFC, ücretsiz kablosuz internet karşılığında öğrencilerin bilgi birikimini ölçmek istiyor ve onlara aralarında coğrafya, matematik, tarih ve edebiyat konularının yer aldığı sorular yöneltiyor.

KFC’nin ücretsiz kablosuz internet bağlantısını kullanmak isteyen lise öğrencileri, öncelikle KFC Wi-Fi TEST ağını seçip şifre vazifesi gören bu sorulardan birine doğru yanıt vermek zorunda kalıyor.

Yanlış yanıt verdikleri takdirde ise sorunun doğru yanıtı KFC tarafından gösteriyor ve öğrencilerin bu yanıtı okuyup anladıklarını onaylamasını için bir tuşa basmaları isteniyor.

Künye:

Reklamveren: KFC Romanya
Reklam Ajansı: MRM//McCann Romanya
Yetkili Yaratıcı Yönetici: Nir Refuah
Üst Yaratıcı Yönetmen: Ioana Filip
Metin Yazarı: Sandra Bold
Sanat Yönetmeni: Nadejda Ghilca
Hesap Yönetmeni: Gina Zgubea
Hesap Yöneticisi: Tina Cretu

Görsel: YouTube