Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Teknoloji Eğlence Sektöründe: Yeni Nesil Sirk Steam

Teknoloji Eğlence Sektöründe: Yeni Nesil Sirk Steam

Steam Carnival, çocuklar için bilim, teknoloji ve sanatın buluşmasını merkez alarak ufuk açmayı hedefleyen bir sirk projesi.

Steam Carnival, bir tür gezici sirk, amacı da çocuklara yüksek teknolojiden yardım alarak bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematiğin nasıl buluşabileceğini göstermek. Bildiğimiz sirklerden, karnavallardan farklı olarak burada göreceklerimiz robotlar, lazer şovları ve alevli yanar dönerli interaktif oyunlar.
Projenin arkasında Synn Labs var (şimdiki isimleri Two Bit Circus) ki bu ikili Chevrolet’nin bungee jumping projesi ve OK Go’nun viral olup giden videolarından This Too Shall Pass’ın arkasındaki ikili aynı zamanda; inanılmaz. Bu sirk projesinin çocukların öğrenme yetileri üzerindeki etkisiyle ilgilenen ikili projenin kapsamında çocukların kendi Steam projelerini geliştirebilecekleri yaratıcı yarışmalar, galeriler ve özel kitler yaratmayı da planlıyor.
Steam Carnival şu an Kickstarter’da fon arıyor ve bahar aylarında Los Angeles ile San Francisco’da açılmak için gün sayıyor.