Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spotify’da Anime Tutkunlarına Özel Çalma Listeleri ve Podcast’ler: Anime Hub

Spotify’da Anime Tutkunlarına Özel Çalma Listeleri ve Podcast’ler: Anime Hub

Spotify, anime tutkunlarına özel içeriklerin yer aldığı "Anime Hub" için dünyaca ünlü anime video platformu Crunchyroll ile güçlerini birleştirdi.

Spotify, Anime Hub ile kullanıcılarının anime müziği tüketme biçiminde devrim yaratmayı amaçlıyor. Anime Hub, Spotify platformunda özel olarak hazırlanmış çalma listeleri, podcast’ler ve 250 saatlik şaşırtıcı Japon müzik içeriği sunan özel bir alan olarak tanımlanıyor.

Böyle bir hamle yapılmasının nedeni Spotify’daki anime müzik akışlarındaki %395’lik devasa artış. Üstelik bu türe yönelik ilgi ve talep küresel boyutta yükseliş göstermiş.

Spotify, anime müzik akışlarındaki %395’lik devasa artışa yanıt olarak Anime Hub’ı kurdu

Crunchyroll’un katılımı yalnızca bir iş birliği olmanın ötesine geçiyor. Platform, Anime Hub’daki içeriğin düzenlenmesinde aktif bir rol üstlenmiş. anime tutkunlarının özellikle en son anime sezonundan müziklerin yer aldığı “Crunchyroll Anime Essentials” gibi çalma listelerini çok beğeneceği öngörülüyor. Diğer çalma listeleri de farklı anime karakter arketiplerine hitap ederek benzersiz ve sürükleyici bir dinleme deneyimi sağlayacak.

Anime müzik sektörünün geleceğini etkileyecek ve şekillendirecek bir gelişme

Crunchyroll’un yakın zamanda yayınlanan podcast’i “Crunchyroll Presents: The Anime Effect” de Anime Hub’da büyük bir ilgi toplayacak gibi görünüyor. Bu podcast, en yeni anime başlıklarını ele alıyor ve müzik endüstrisinden yıldızları konuk ediyor.

Bu ortaklık, anime müzik akışı açısından yeni bir çağa işaret ediyor. Spotify’ın Japonya Müzik Müdürü Kyota Onishi’nin de ifade ettiği gibi Anime Hub, anime kültürünün vazgeçilmez bir parçası. Spotify ve Crunchyroll, bu yenilikçi girişimle sadece anime müzik tutkunlarının taleplerini karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda sektörün geleceğini de şekillendiriyor.

Spotify’da, Anime Hub’a buradan erişebilirsiniz.

Görsel: Spotify


Bigumigu Yazarı
| GENEL