Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
RISE PITCH Yarışmasında Finale Kalan Girişimler [RISE 2016]

RISE PITCH Yarışmasında Finale Kalan Girişimler [RISE 2016]

RISE boyunca sunumlar yapan ve yarışan girişimler arasında finale kalan üç girişim, Centre Stage’de sunum yaptı.

Girişimcilere ilham ve destek veren RISE, iki gün boyunca kısa listeye kalan 60 girişimi PITCH Stage’de yer vererek ziyaretçilere kendilerini tanıtma fırsatı sundu. Etkinliğin son gününde ise finale kalan 3 isim Centre Stage’e çıkarak girişimlerini jüriye sundu.

Finale kalan üç girişim ise şu şekilde;

Svet

Günün büyük bir kısmını yapay ışıklar altında geçiren bizler için akıllı lamba Svet, uyku döngümüzü ve üretken hissettiğimiz ışık rengini bizim için ayarlayan ve günün her anında yaratıcı olmamızı sağlayor.


Trip Insiders

Uber ve Airbnb’nin yarattığı paylaşım ve seyahat vizyonunu yerelleştiren Trip Insiders, Tayvan ve Singapur’a gelen turistlere rehberlik hizmet vermenizi sağlıyor. Airbnb’de ev kiralayan kişiler gibi Insider unvanı alan kullanıcılar genişletilmiş bir seyahat deneyimi sunuyor.


Kazanan: My Taxi India

Hindistan’da oldukça yaygın olan gün içinde şehirler arası yolculuk yapma alışkanlığını zenginleştiren ve sorunsuz bir süreç sunan My Taxi India, Hindistan pazarı için özel geliştirilmiş bir model sunuyor. Ülke boyunca yaygın olan taksi kullanma ehliyeti olmadan çalışanlara karşın, My Taxi India’nın en önemli avantajılarından birisi lisanslı sürücülerle çalışması.

Görsel: Bigumigu, RISE