Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ralph Lauren’den İyi Instagram Videolarının Kamera Arkası

Ralph Lauren’den İyi Instagram Videolarının Kamera Arkası

Ralph Lauren bir kısa filmle onlarca kusursuz Instagram fotoğrafının nasıl bir hazırlıkla çekildiğini gözler önüne seriyor.

Yüzbinlerce takipçisi olan ve tek bir Instagram fotoğrafı için o dağa nasıl çıktığını, o gölün ortasına nasıl gittiğini, dahası o inanılmaz büyüleyici fotoğrafı nasıl çektiğini düşündüğünüz fotoğrafçılar vardır muhakkak. Benim var. Instagram’ı sürekli kontrol etmemin sebebi onlar, benimkiler yediğim pizza, başkasınınki gördüğü yamuk duran kedi iken onların Instragram fotoğraflarının her biri ayrı bir sanat eseri. Markalar da bu görsel gücün farkında ve zaman zaman takipçileri rahatsız etmeyecek formatlarla bu Instagram ünlüsü fotoğrafçılarla çalışıyorlar.

Ralph Lauren ise olaya başka bir yerden bakmış ve o tek kare gördüğün harika doğa fotoğrafı yalnızca bir iPhone’la çekilerek nasıl senin ekranına geliyor göstermek istemiş. Kısa filmde birçok Instagram videosunun perde arkası var.

Ünlü şef Marcus Samuelsson ve erkeklerin bolca takip ettiği The Bureau of Trade ile de işbirliği yapıyor videoda marka ve ‘Survival Guide’ adını verdiği seride doğada nasıl ayakta kalınır, nasıl balık tutulur, nasıl pişirilir, nasıl çadır kurulur gibi tüyolar verip sonbahar koleksiyonunun içinde var olmak istediği atmosferi resmediyor.