Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Maskelere Nane Ferahlığı Veren Çıkartmalar

Maskelere Nane Ferahlığı Veren Çıkartmalar

Officine Universelle Buly yüz maskelerine okaliptüs, limon ve nane ferahlığı veren kokulu çıkartmalar piyasaya sürdü.

Bahar ve yaz aylarında maske takmak ayrı bir zorluk yaratıyor. Rahat nefes alamama hissine ter ve yiyeceklerden kaynaklı ağız kokusu da eklenince insan boğuluyormuş hissine kapılabiliyor. Rahat nefes almayı sağlayan fanlı maskeler belki de yeni normalde rahat edebilmek için en iyi çözümlerden biri. Parfüm, doğal bakım ve güzellik ürünleriyle tanınan Officine Universelle Buly ise konuya maske kullanıcısını rahatlatacak daha başka bir açıdan yaklaşıyor. Şirket, yüz maskelerine okaliptüs, limon ve nane ferahlığı veren kokulu çıkartmalar piyasaya sürmüş.

Çıkartmalar uzun süreli bir ferahlık sağlıyor

Yüz maskenizi tazelemek için, dış tarafına bir çıkartma yapıştırmanız yeterli. Officine Universelle Buly’nin açıklamalarına göre çıkartmanın etkisi genellikle 3-4 saat sürüyor. Bu, “maskeme istediğim kokuyu sıkarım” diyenleri de aydınlatacak bir açıklama. Herhangi bir koku maskenizden kısa sürede uçup gidebilir. Bu çıkartmalarsa daha uzun süreli bir etki yaparak fark yaratıyor.

Büyük boy bir meyve çıkartması boyutunda olan çıkartmalar her tür maskede kullanılabiliyor. Maskenin türüne ve kullanım sırasındaki koşullara bağlı olarak altı saate kadar da etkisini sürdürebiliyor. Officine Universelle Buly çıkartmaların tek kullanımlık olduğunu belirtmiş. Öte yandan biyolojik olarak parçalanabilir yapıda olduklarından çevre açısından tehlike yaratmıyorlar. Benim aklımdaki tek soru açıkçası kullanıcının tüm gün soluyacağı bu kokuların ne kadar sağlıklı olduğu. İnsan virüs ve hava kirliliğine ekstra tehlikelerin eklenmesinden çekiniyor. Kokunun yanı sıra koronavirüsten 48 saat boyunca koruyan spreylerdekine benzer bir etkiye sahip olsaydı daha da ilginç bir ürün olabilirdi aslında.

Meraklısı için çıkartmaların sekizlik bir pakette geldiğini ve yaklaşık 10 dolar fiyatla piyasaya sürüldüğünü belirtelim.

Görsel: Officine Universelle Buly