Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Keşfedilesi Trendler HillsideNOW Series! Mini Dizilerinde  [advertorial]

Keşfedilesi Trendler HillsideNOW Series! Mini Dizilerinde [advertorial]

Hillside, Instagram Stories'de yayınladığı diziyle müzikten modaya, sanattan teknolojiye en yeni ve güncel içerikleri keşfetmeye çağırıyor. Bu ilgi çekici içerik ikinci bölümü ile bu akşam 20:00’da HillsideNOW! Instagram hesabında yayında olacak.

HillsideNOW Series! isimli mini dizi takipçilerine en moda, en taze ve en renkli içerikleri aktaracak. İzleyeceğimiz bölümlerle özel davetlere katılıp en son müzik ve moda trendleri, festivalleri, sanat etkinliklerini, açılışları takip edip ve gizli kalmış mekanları, son teknolojileri keşfedeceğiz. HillsideNOW Instagram hesabından yayınlanacak olan seriyle birlikte yeniliklikler ve kaçırılmaması gereken kültür sanat ve yaşam gelişmeleri anlık olarak meraklılarının cebinde olacak.

HillsideNow! Series yaz boyunca rengarenk içerikleriyle 6 bölümlük bir deneyim sunarak her ayın ikinci ve dördüncü Perşembesi saat 20:00’da HillsideNOW! Instagram hesabının Stories bölümünden izlenebilecek. Kaçıranlar ise HillsideNOW! YouTube kanalında geçmiş bölümlere ulaşabilecek. Hatta ilk bölümü şimdiden izleyerek bu akşam yayınlanacak bölüm öncesi son trendlere hızla göz atabilirsiniz.

HillsideNOW Series!’le birlikte keşfedilebilecek içerikler 9 ana başlıkta toplanıyor. Yemek festivalleri, gurme restoranlar ve yeni yemek trendleri h.taste; konserler, festivaller ve müzik akımları h.sound; hip mekanlar ve mağazalar h.place; son çıkan orijinal ve teknolojik ürünler h.lab; hip ve grunge moda keşifleri h.place; sanat galerileri ve festivalleri ile sergiler h.event; alanında ufuk açıcı isimlerle röportajlar h.chat; gizli davet ve galalar h.sneak; tatil kaçamakları ve yeni keşifler h.escape başlığı altında Snap-J‘ler tarafından sunulacak.

En yeni ne varsa yakalamak ve keşfetmek için HillsideNOW Instagram hesabını buradan takip edebilirsiniz.

Görsel: Hillsidenow