Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kedi Yavrularıyla Terapi Seansı

Kedi Yavrularıyla Terapi Seansı

Purina Tidy Cats, kedi yavrularının terapi gücünden yararlanıyor.

Kedi bakım ürünleri markası Purina Tidy Cats, kedi yavrularının terapi edici gücünü göstermek için keyifli bir iş çıkarmış. 

Günlük koşuşturmacalar ve işler sebebiyle insanların yükselen stres seviyelerine biraz yardımcı olmak isteyen marka, ilk önce yeşil bir alana camlarla çevrili bir oda konumlandırıyor. Bu odanın içinde bir minder bir kulaklık ve bir duvarında ufak kapılar bulunuyor. Girişinde ise “Ücretsiz Terapi” yazan bir davet.

İçerisine girenler ilk önce kulaklıktaki yönlendirmelerle gözlerini kapayıp rahatlamaya çalışıyorlar, sonrasında kulaklıklardan kedi mırıldamaları gelmeye başlıyor. Gülümseyen kullanıcılar gözlerini açtıklarında ufak kapılardan kedi yavruları girdiğini görüyorlar. Purina Tidy Cats logolu ürünlerle birlikte kedilerle oynayan tüketicilere bakılırsa terapi gerçekten işe yaramış görünüyor.

Marka ayrıca “Sanal Kedi Yavrusu Terapisi” dye bir video da oluşturmuş. Bu video, yukarıdaki offline projeyi deneyimleyebilmeniz için sizin gözünüzden odadaki aktivitelerin görüntülerinden oluşuyor.  

Görsel: Youtube

Ajans: Soul Pancake, USA