Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hellmann’s Her Şeyle İyi Gider: Food Slot

Hellmann’s Her Şeyle İyi Gider: Food Slot

Hellmann's mayonezlerin her şeyle iyi gittiğini ispatlamak isteyen marka bunu bir oyuna çeviriyor.

Mayonez markası Hellmann’s, bu mayonezin her şeyle iyi gittiğini ispatlamaya çalışıyor. Ogilvy Brezilya da bunu başarmak için Brezilya’daki süpermarketlerin manav reyonları, sıradan marketler ve manavların ortasına birer retro oyun makinası yerleştirmiş. Makinanın kolunu çevirdiğinizde sayısız kombinasyonla Hellmann’s ile birlikte sandviç hazırlayabileceğiniz yiyecekler geliyor ekrana.

Klasik retro kumar makinalarını andıran oyun makinasında oyunu kazanırsanız aynı zamanda makinadan çıkan Hellmann’s’ları da hediye olarak kazanıyorsunuz.

Bu kombinasyonlardan oyunun sonunda elinize küçük bir menü çıkıyor ve makinadan sıcak, soğuk alternatifler olmak üzere Hellmann’s mayonezle lezzetlendirilmiş küçük porsiyon yemeğinizi alıyorsunuz.

Food Slot projesi için Unilever’in baş şefleri, mühendislik ve teknoloji ekipleri aylar süren bir çalışmaya imza atmış, bu ekibin ismi de Hungry Man Projects.

Projeden haberdar eden ve detaylarını gönderen Ogilvy Brezilya yaratıcı yönetmeni Fabio Seidl’e teşekkürler, belli ki bir yolunu bulup Türkçe de olsa burayı okuyor 🙂
Ve tabii #ChangeBrazil #direnSaoPaulo