Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Game Killer – Bir Axe Kampanyası

Game Killer – Bir Axe Kampanyası

Çok yönlü bir Axe kampanyası daha gerçekleşmiş bu sene, son anda yakaladım ve 2007 bitmeden Bigumigu arşivine ekleyeyim istedim.

Game Killer -oyunbozan diyelim- adlı karakteri tanıyarak başlayalım işe. Axe yine genel maço stratejisi ve net mesajıyla genç erkeklere sesleniyor: “Hep bir kıza sahip olmak istediniz. Bunun için çabalarken arada bu oyunbozanlar gelip işinize taş koymak için türlü numaralar yaptılar. Şimdi intikam zamanı…” Siteye gidip özellikle oyunbozanların nasıl temsil edildiğini görmenizi tavsiye ediyorum.

İşte Game Killers sitesi farklı farklı oyunbozan karakterlerini (7 karakter) bir arcade oyunda vurmanıza imkan veren bir oyun (advergame) içeriyor. Oyuna başlarken daha önce sizin işinize taş koymuş bir tanıdığınızın resmini ekleyerek onu da oyuna dahil edebiliyorsunuz.

Oyunun genel olarak Axe markasıyla tam olarak örtüşen mesajının yanında oyunbozanları vurduğumuz silahın da bir Axe ürünü olması ve oyun sırasında güzel bir kızı bu oyunbozanlardan uzak tutmaya çalışıyor olmamız güzel detaylar.

Kampanyanın çok güçlü başka bir ayağı daha var. Game Killers adı altında MTV’de bir de program yayınlanması kurgulanmış ve hayata geçirilmiş. Program son dönem MTV programlarında gördüğümüz buluşma şovlarının bir benzeri; randevu esnasında kızı tavlamak gerekiyor. Önemli bir fark var tabii: Game Killer’da her randevuda gerçek bir oyunbozan da devreye giriyor.