Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Coca-Cola limited Daft Punk şişeleri

Coca-Cola limited Daft Punk şişeleri

Coca-Cola sosyal medyada varolmanın sırrının sevimli mesajlar göndermekle sınırlı olmadığını tabi ki anlamış durumda. Halk neyi seviyorsa Coca-Cola da orada olacak elbette. Coke Zero için Live Cycle oyununu da yaptıkları Tron anlaşmasından sonra yakınlaştıklarını tahmin ettiğim Daft Punk da Coca-Cola'nın markasına dahil ettiği popüler kültür ikonlarından biri oldu.

Daft Punk 1990'larda şekillenmiş bir grup olsa da ticari başarılarının katlanması 2000'lere denk geldi. Özellikle Human After All albümlerindeki Technologic şarkıları sayısız reklamda kullanıldı (Appel ve Alfa Romeo dahil). 2007'de İstanbul'da da izleme şansı bulduğumuz efsane grup, Discovery albümlerindeki şarkıların videolarıyla Interstella 5555 adlı muhteşem bir de müzikal anime projesine önayak olmuştu. Hatta lafı gelmişken bu videoyu da ekleyelim.

Haberin konusuna anca gelebildim! Coca-Cola, Daft Punk'ın efsane ikilisinin altın ve gümüş kasklarına bir göndermeyle sınırlı sayıda özel şişe üretmiş. Daft Punk x Coca-Cola "Club Coke" adı verilmiş projeye de.

https://www.youtube.com/watch?v=86vQMkR9raI

Bu şişeler mart ayında satışa çıkıyormuş. Markanın grupla beraberliği daftcoke.com sitesine duyurulacak bazı yeni projelere de gebeymiş bu arada.