Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Avea’dan #SuperFikir * Twitter Kampanyası

Avea’dan #SuperFikir * Twitter Kampanyası

Geçen ay biliyorsunuz Twitter'da Türk markaları reklam vermeye başladılar. Şu ana kadar Twitter'da reklam verip aynı zamanda bunu bir kampanyaya bağlayan olmamıştı. İlk kullananlar varolan kampanyalarını duyurmak için 'display' yayın yapıyorlardı.

Avea da Twitter'a ilk reklam verenlerden oldu. Ancak sadece reklam vermekle kalmayıp, Twitter'da mini bir de kampanya hayata geçirdi (kampanya Cuma akşamı başladı, Pazartesi gecesi tamamlanıyor).

Avea, filmlerinde etiket kullanmaya geçen ay başlamıştı. Hatırlarsınız 'Siz de bırakabilirsiniz' filminin sonunda etiket olarak #sizdebirakabilirsiniz yazıyordu.

Cuma günü yayına giren ve yeni Süper Fikir'in tanıdıldığı filmin sonunda da #SuperFikir etiketi yer alıyordu. 

Twitter ile haşır neşir olanların dikkatini çekecek kampanya da Avea, Twitter üzerinden #SuperFikir etiketi ile fikirlerini paylaşan Avea abonelerine henüz Türkiye'de satılmayan HTC Rhyme telefon hediye ettiğini açıkladı (Avea hesabı üzerinden).

Kazanmak için 'Twitter'da bir cümle yazsam da beni herkes ReTweet etse' iç görüsünün de olduğunu belirtip, en çok fikri/mesajı ReTweet alanın kazandığını da belirtiyim.

Kimler, ne fikirler söylüyoru takip etmek için tık tık.

#SuperFikir kampanya reklam filmi:

https://www.youtube.com/watch?v=WR5VQ1ZBdgE