Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
13.000 Kişilik Karaoke

13.000 Kişilik Karaoke

1 hafta 10 gün önce T-Mobile İngiltere abonelerinin, yaptıkları planı su yüzüne çıkarmama şartı ile Trafalgar Meydanına gelmelerini istedi.

Ardında da 2 mayıs’da bu reklamı yayınladılar. Reklamda 13000 kişi toplu olarak Trafalgar meydanına kurulmuş dev ekranlar sayesinde ve güruha dağıtılmış olan 2000 adet mikrofon yardımı ile Beatles’ın “hey jude” şarkısını söylüyorlardı.

İşin süpriz yanı ise dev ekranlardan 24 kamera sayesinde çekilen görüntüler gösterilirken arada “Pink” inde bu kalabalığın içinde olduğunun görüntüsünün geçmesi.

Son zamanlarda çok moda olan “flashmob” lara özenilerek yapılmış oldukça etkili ve eğlenceli bir çalışma olmuş bence. Tabikide her şey planlanmış.

13000 kişinin arasına dağılmış 350 profesyonel dansçı hem ortamı neşelendirmişler hemde bu güzel görüntülerin ortaya çıkmasında yardımcı olmuşlar.

İnsanlar Beatles’ın ve diğer grupların şarkılarına eşlik ederek bayaa bir zaman eğlenmişler ve T-Mobile youtube’da açtığı channel sayesinde günler içinde diğer bu kalabalığın söylediği diğer şarkılarıda yayınlayacaklarmış.

Peki T-Mobile bütün bunlar ne demek için yapmış peki; “Life’s For Sharing” Size youtube channel’ından aldığım açıklamaları.

Watch what happened when 13,500 people with 2,000 microphones descended on Trafalgar Square at 6pm on April 30th 2009. Over the coming weeks well be bringing you exclusive footage of every song that was sung on the day. Subscribe to the channel to be the first to see them.

And to everyone that came and made it so memorable thanks for sharing!