Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uber, Mad Max Araçlarıyla Seattle Sokaklarındaydı

Uber, Mad Max Araçlarıyla Seattle Sokaklarındaydı

Seattle'da düzenlenen PAX Prime etkinliği kapsamında Mad Max otomobilleri, Uber aracına dönüşerek etkinlik katılımcılarıyla şehirde tur attı.

Uber, yerel ve bölgesel değerleri kullanarak marka ve tanıtım alanında etkili kampanyalar yürütüyor. Geçtiğimiz yıl bu dönemlerde Kanada’da hizmet vermeye başlayan Uber, Kanada’lı müzisyen Deadmau5’u bir geceliğine Uber sürücüsü yapmıştı. Geçtiğimiz yaz ortasında ise Transformers Age of Extincion’ın tanımın kampanyası dahilinde Uber’le Optimus Prime çağırılabilmişti.

Bu kez, yılın en iyi filmlerinden Mad Max: Fury Road‘u ve çılgın otomobilleriyle iş birliği yaptı. Mad Max’in video oyunu 1 Eylül’de piyasa çıkacak. Bu oyunun kampanya sürecinde dünyanın en büyük video oyunu etkinliklerinden PAX Prime süresince, 28 – 31 Ağustos, Seattle sokaklarında Mad Max araçları, ücretsiz Uber aracına dönüştü.

Pek mümkün olmasa da yolunuz önümüzdeki 18 saat içerisinde Seattle sokaklarına düşerse Mad Max araçlarıyla ücretsiz bir yolculuk yapabilirsiniz.

Video oyunun tanıtım kampanyası dahilinde geçtiğimiz hafta, Mad Max: Fury Road sahneleri go-kart’larla canlandırılmıştı.

https://twitter.com/Bacon_Skittles/status/637519292125155328

Görsel; Uber,