Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
A$AP Rocky’den Dick Tracy Esintili Müzik Videosu: Babushka Boi

A$AP Rocky’den Dick Tracy Esintili Müzik Videosu: Babushka Boi

Nadia Lee Cohen'in yönetmenliğini gerçekleştirdiği A$AP Rocky'nin teklisi “Babushka Boi” banka soygunu gerçekleştiren bir çeteyi konu ediniyor.

İsveç’te vereceği konser öncesi karıştığı bir kavga sebebiyle Stockholm’de tutuklanan rap şarkıcısı A$AP Rocky, tahliyesinden sonra yayınlanan ilk teklisi ve “Babushka Boi” ile geri döndü. Tutuklanmasının ardından görülen duruşmada para cezasına çarptırılan rap sanatçısı yeni videosunda arkadaşlarıyla birlikte bir banka soygunu gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz sene takmaya başladığı ve artık A$AP Rocky’in imzasına dönüşen Gucci marka eşarbı geçtiğimiz hafta kısa bir video yayınlayan şarkıcı 28 Ağustos’ta piyasaya giren teklisinin sinyallerini vermişti.

View this post on Instagram

BABU$HKA BOI COMING SOON!!!

A post shared by PRETTY FLACKO (@asaprocky) on

Projede yıldızlarla dolu çizgi roman uyarlaması Dick Tracy filminin havası var

Yönetmenliğini Nadia Lee Cohen’in gerçekleştirdiği müzik videosu A$AP Rocky’nin yanı sıra A$AP Ferg, ScHoolboy Q, A$AP Nast, ve Kamil Abbas yer alıyor. Banka soyan çetenin giyimi ise Chester Gould’un ikonik çizgi romanın uyarlaması 1990 yapımı “Dick Tracy” filminden esintiler sunuyor. Gangsterlere karşı mücadele veren bir dedektifin maceralarının yer aldığı Dick Tracy’de Warren Beatty, Al Pacino, Dustin Hoffman ve Madonna gibi ünlü isimler yer alıyordu. Çete üyelerine yapılan abartılı makyajla da filmin sanat yönetimine gönderme yapılıyor. A$AP Rocky ise eşarbı ve mafya takımıyla birlikte renkli ve bir o kadar çılgın duruyor.

Fikir yönetmen Nadia Lee Cohen’den çıkmış

Yönetmen Nadia Lee Cohen fikrin üç yıl önce kendisi tarafından ortaya çıktığını söylüyor. Bir süredir bekletmekte olduğu projesini A$AP Rocky ile tanıştıktan sonra sanatçıya uygun olacağını düşündüğü için onunla paylaştığını belirtiyor. Babushka Boi parçasının enerji verici müzikal temasıyla Cohen’in 80’lerin çizgi romanlarından ilham aldığı çizgi böylelikle bir araya geliyor. Yönetmen Cohen A$AP Rocky ile oldukça iyi anlaştıklarını aynı zevki paylaşmanın ve projede biraz uç noktalarda çalışmasına izin verilmesinin sonucunda ortaya zevkli bir iş çıktığını belirtiyor. Nadia Lee Cohen Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Babushka Boi projesi için almış olduğu orijinal notları ve Storyboard’ları da paylaştı.

A$AP Rocky, Babushka Boi için hazırladığı müzik videosu ile son dönemde yaşadıklarına kasıtlı olarak referans mı yapıyor yoksa tercihler tamamen tesadüfi mi bilinmez. Ancak videoda yer alan polislerin domuz yüzlü olacak şekilde karikatürize edilmiş olması dikkat çekiyor.

Görsel: Youtube