Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
ZOTAC Sanal Gerçeklik Deneyimini Kablolardan Kurtarıyor

ZOTAC Sanal Gerçeklik Deneyimini Kablolardan Kurtarıyor

Ekran kartı üreticisi ZOTAC, 360 derece sanal gerçeklik deneyimini kablo karmaşından kurtarıp sırt çantasına sığdırdı.

Sanal gerçeklik deneyimi, gitgide yaygınlaşıyor. Bilgisayar oyunu severler, sanal gerçeklik gözlükleri sayesinde oyunla bütünleşiyor ve hayalle gerçek arasındaki çizgi daha da belirsizleşiyor. Ekran kartı ve bilgisayar donanım parçaları üreticisi ZOTAC, sanal gerçeklik deneyimini daha iyi bir hale getirmek ve oyunculara daha özgür bir deneyim yaşatmak için ZBOX mobil sanal gerçeklik çözümünü üretti.

ZBOX sayesinde, 360 derece sanal gerçekliğe tamamen adapte olmak için gerekli olan kablosuz bağlantı sağlanıyor ve hareket özgürlüğünü kısıtlayan, bacaklarınıza dolaşan kablo kargaşası ortadan kalkıyor.

ZOTAC’in mobil kasası ZBOX, yalnızca geleneksel, eski tip kasalarda yaşanan bağlantı problemini çözmekle kalmıyor aynı zamanda ZBOX’u bir sırt çantası içine sığdırarak, oyun oynarken istediğiniz yöne kabloları düşünmeden özgürce hareket etmenizi sağlıyor. Böylece sanal gerçeklik deneyimi yarıda kalmıyor.

Sanal gerçeklik gözlüğünü çalıştırabilecek güçteki inovatif çözüm ZBOX, portatif bir pille çalışıyor. ZOTAC ZBOX, oyun severleri 360 derece sanal gerçekliği kablosuz ve özgürce yaşamaya davet ediyor.

Görsel: YouTube