Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yüzünüzde Örümcek Varken PlayStation Oynayabilir Misiniz?

Yüzünüzde Örümcek Varken PlayStation Oynayabilir Misiniz?

PlayStation, Uncharted 4'un çıkışı için hazırladığı kampanyada, oyuncuları birçok sürüngen ve eklembacaklıyla baş başa bıraktı.

Oyun konsolu dünyasında en büyük çekişme kalemlerinden birisi, konsolların sahip olduğu özel oyun sayısı ve kalitesi. Belirli bir konsol için geliştirilen oyunlar, oyuncular için konsolları özel kılan yegane unsur oluyor. Uncharted serisi de PlayStation’ın uzun süredir popülerliği koruyan kaliteli oyunlarından birisi.

Serinin yeni oyunu Uncharted 4: A Thief’s End’in çıkışı için TBWABELGIUM ile hazırlanan kampanyada oyuncuların şeffaf bir kutuya girerek çevrelerinde eklembacaklılar ve sürüngenler dolaşırken oyunu oynamalarını istendi. Başınızın üzerinde örümcekler dolaşırken, bacağınıza yılan dolanırken oyun oynamak, koltuğunuza serilip rahat rahat oynamaya göre bir hayli farklı bir deneyim sunuyor.

2000’ler başında yayınlanan şov programı Fear Factor’ü hatırlatan kampanya bilindik bir yöntemi, yeni bir bağlamla sunuyor. Kazanan ise Uncharted 4’u kazanıyor.

Öte yandan sürüngenlerin ve eklembacaklıların bir korku öğesi ve bir araç olarak kullanılmasının etik sonuçlarının da olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor.

Görsel: Youtube