Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yıldızların Altında Uyuyabileceğiniz Saydam Balon Çadır

Yıldızların Altında Uyuyabileceğiniz Saydam Balon Çadır

Saydam balon çadır, gökyüzünü seyrederek uykuya dalmak isteyenlere özel olarak tasarlandı.

Holleyweb’in sihirbaz tasarımcıları, birçok farklı alanda kullanılan dayanıklı PVC (Polivinil klorür) malzemeden üretilen saydam ve şişirilebilir bir iglo tasarladı.

Eskimo evi olarak bilinen igloları andıran saydam balon çadır, evinizin konforunu dışarıda yaşama fırsatı sunuyor. Bu tasarım harikası çadıra sahip olmak için tek ihtiyacınız olan 2000 dolar ve hem çadırı şişirmek hem de şişkin kalmasını sağlamak için kullanılan fişi bağlayacağınız bir priz.

Dört metre genişliğindeki balon çadır iki kişinin rahatlıkla konaklamasına yetebilecek boyutlarda. Yattığınız yerden gökyüzünü net bir şekilde görebileceğiniz bu çadır, geceleri milyon yıldızlı bir otele dönüşüyor ve size de bildiğiniz tüm otelleri unutmak ve gecenin keyfini çıkartmak kalıyor.

Su geçirmez yapıdaki balon çadır aynı zamanda ateşe karşı da dayanıklı. Bu özelliği sayesinde de yağmurlu ve karlı havalarda dışarıda olmaktan vazgeçemeyen, yemek pişirme ve yeme zevkinden uzak kalmak istemeyenler için oldukça ideal bir seçenek haline geliyor.

Gökyüzünü, her türlü hava koşulu altında evinizin konforuyla buluşturan bu çadıra Amazon üzerinden sahip olabilirsiniz.

Görsel: Holleyweb