Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yetişkin Puseti

Yetişkin Puseti

Contours, ürettiği pusetlerde çocukların rahat bir yolculuk edip etmediklerini ebeveynlere göstermek için bebek pusetini yetişkinlere uyarladı.

Evimize koltuk almadan önce hepimiz bir oturup ne kadar rahat olduğunu deniyoruz. Ancak, iş puset alma konusuna geldiğinde, seçeneklerin fazla olması dolayısıyla hem kafamız karışıyor, hem de henüz konuşmayı bile bilmeyen bebeğimizin o pusette ne kadar rahat ettiğini ne yazık ki kestiremiyoruz.

Peki, yetişkinler olarak neden çocuklarımız için puset satın alırken bir deneme sürüşü yapmayalım? Bu soruyu “Çünkü çocuklar için tasarlanan pusetler, yetişkinlerin sığamayacağı boyutlarda” şeklinde yanıtlayabilirsiniz fakat Contours markası, bu ezberi bozmak için FCB Chicago ile birlikte “The Contours Baby Stroller Test-Ride” kampanyasını hazırladı.

Çocukların konforu ve yaptıkları yolculuktan keyif alması düşüncesiyle özenli tasarımlar yapan Amerikalı bebek puseti üreticisi Contours, yeni ürünü Contours Bliss katlanabilen pusetin tanıtımı ve ebeveynlerin, çocuklarının bu pusetteyken rahat edip edemeyeceklerini öğrenebilmeleri için pusetle aynı özellikleri taşıyan bir kopyasını yetişkinlere uygun şekilde; yaklaşık 2 metre uzunlukta, 180 santim derinlikte ve 120 santim genişlikte tasarladı.

Bebeklerin Contours Bliss üstündeyken rahat hissedip hissetmeyeceklerini ve pusette oturmanın bebeklere genel anlamda neler hissettirdiğini anlamak isteyenler 7 Haziran’a kadar Şikago’daki Mary Bartelme Parkı’nda yetişkin pusetiyle tura çıkabilecekler ve çocukluklarına kısa bir süreliğine dönme şansı yakalayacaklar. Test sürüşüne çıkmak isteyenler için yalnızca bir şart bulunuyor: Yanlarında, onları itmeleri için birini getirmek…

Künye:

Marka: Contours
Başlık: “The Contours Baby Stroller Test-Ride”
Ajans: FCB Chicago
Yetkili Yaratıcı Yönetici / Yaratıcı: Todd Tilford
Üst Yaratıcı Yönetmen: Max Geraldo
Üst Yaratıcı Yapımcı: John Bleeden
Yaratıcı Yönetmen / Sanat Yönetmeni: Gustavo Dorietto
Metin Yazarları: Sue Salvi, Megan Kellie, Tim Mason, Todd Durston
Kıdemli Yapımcı: Kelley Varga
Hesap Yöneticisi: Hollie Platte
Yönetmen / Editör: Robert Stockwell / Cinema Libertad
Prodüktör: Lauren Walker

Görsel: YouTube