Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeşil ve Organik Geleceği Tercihlerimiz Belirler

Yeşil ve Organik Geleceği Tercihlerimiz Belirler

Burcu & Geoffrey tarafından hazırlanan Nature's Path'in reklam filmi, marketteki seçimlerimizin bizi de birer çiftçi yaptığını irdeliyor.

Doğa ve çevre konularında ürettikleri videolarla ve kullandıkları karakteristik çizimlerle tanınan Burcu & Geoffrey ikisini Tant de Forêts isimli kısa filmleriyle tanımıştık. İkili bu kez de organik besinler üreten Nature’s Path‘in yeni reklam filmini yaratmış.

İki dünya var çiftçiler arasında, organik üreterek besinlerin doğal sürecinde gelişmesini sağlayan çiftçiler ve kimyasal takviyelerle GDO’lu besinler üreten çiftçiler. Peki ya şehirde yaşayan, hayatının bir kısmını toplu taşımaya emanet etmiş insanların, kabaca bizlerin de birer çiftçi olduğunu söylesek inanır mısınız?

İnanmalıyız, çünkü süpermarketlerdeki her ürün tercihimiz piyasanın üretim dinamiklerini etkiliyor. Eğer organik ürünleri, semt pazarlarını, doğal yetişen ürünleri seçersek GDO’lu yiyeceklere sırtımızı dönerek doğal düzen adına bir adım atmış oluruz.

Dünyada o kadar insan varken, nüfus bu derece genişlemişken insanları doğal yollarla beslemenin imkansız olacağını savunanlara ise Nature’s Path’in yanıtı oldukça cömert ve içten: “En azından bu bizim hayalimiz, seninle paylaşmak istediğimiz, çiftçi kardeş.”

Künye:

Marka: Nature’s Path
Ajans: Will Creative Inc.
Yapımcı: Acme Filmworks – Ron Diamond and Tara Beyhm
Yönetmen, Tasarım, Animasyon: Burcu & Geoffrey
Müzik: Pollen

Görsel; Vimeo