Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeşil Saha, Anılar ve Dolmabahçe’nin kokusu: Vodafone Arena Parfümü

Yeşil Saha, Anılar ve Dolmabahçe’nin kokusu: Vodafone Arena Parfümü

Tribal Worldwide Istanbul imzalı kampanya, Sevgililer Günü'nde Beşiktaş taraftarlarına Vodafone Arena'nın kokusunu armağan etti.

Beşiktaş taraftarlarının yuvası İnönü Stadyumu, veya yeni ismiyle Vodafone Arena, 2013’ten bu yana inşaat halinde ve taraftarlarıyla buluşacağı anı bekliyor. Kimilerinin hatırında Dolmabahçe Stadı olarak kalmaya devam eden Vodafone Arena’da yaşanan iyi kötü her tondaki hatırayı yeniden canlandımak, maç çıkışında takip edilen rutinleri ve maç öncesi yapılan totemleri hatırlamak için minik bir Sevgililer Günü sürprizi hazırlandı.

Beşiktaş’ın ruhunu yansıtan inşaat uyarı tabelalarından sonra Tribal Worldwide Istanbul imzalı kampanyada Beşiktaş taraftarlarının yuvasıyla olan bağını güçlendirecek, geçmiş müsabakaları hatırlatacak duygu yüklü bir parfüm hazırlandı. Parfümör Vedat Ozan’ın hazırladığı parfümlerde stadın atmosferi, Dolmabahçe’nin çınarlarının kokusu, Boğaz’ın kokusu ve rüzgarı birleşiyor ve Beşiktaş taraftarları kendini evinde hissedecek bir parfümle buluşuyor.

Vedat Ozan, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Gezi Parkı Direnişinin 2. yılı için Uluslararası Af Örgütü ile birlikte biber gazı kokulu mum tasarlamıştı.


Künye

Reklamveren: Vodafone Türkiye
Reklamveren Temsilcileri: Bilge Çiftçi, Onur Gargılı, Kerem Karacasulu, Ece İrem Arslan
Reklam Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul
Ajans Başkanı: Ömür Kula, Hakan Birgül
Yaratıcı Yönetmen: Arda Erdik, Başar Bellisan
Yaratıcı Grup Başkanı: Barış Sarhan, Melih Ediş
Yaratıcı Grup: Emre Çil, Furkan Şahin
Sosyal Medya: Selçuk Çelebioğlu
Müşteri İlişkileri: Nil Gökçe Sanay
Parfümör: Vedat Ozan
Ajans Yapımcısı: Can Taşkın
Yapım Şirketi: Random Works
Yönetmen: Emre Sert, Gözde Yetişkin

Görsel; Vimeo