Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yenilebilir Kahve Küpleri

Yenilebilir Kahve Küpleri

Nootrobox'ın geliştirdiği Go Cubes, gün içinde ihtiyaç duyduğunuz kafein ihtiyacını lokmalara dönüştürüyor.

Günlük hayatı yüksek tempoda ve sürekli bir şeye yetişme hali içinde yaşayan bireyler için kapsül dopingler geliştiren Nootrobox, küp şeklinde yenilebilir kahveler geliştirdi. Sıcak kahveyi ağzımızı yakmadan içmeye çalışarak uyanmak yerine bir lokma kahveyi sakız gibi çiğneyerek doping ihtiyacımızı karşılayabiliyoruz.

Go Cubes isimli kahve lokmaları, Nootrobox’ın uzmanlık alanı olarak belirttiği muhteşem uyum içerisinde kapsül formüllerle besleniyor ve 100 mg kafeinin 1 kupa kahveye denk olduğunu ölçümlüyor. Birkaç saatlik kod geliştirme maratonu, final dönemine çalışan öğrenciler veya tüm gece sabahlaması gereken kişilere doğrudan hitap eden Go Cubes, uykusuzluğa hızır gibi yetişeceğini iddia ediyor.

2014 yılında da iki üniversite öğrencisi, kahveyi yenilebilir forma sokarak CoffeeBar‘ı geliştirip Kickstarter’da fonlamıştı.

Şu anda sadece ABD içine sipariş teslimatı yapan girişim; 20’li paketlerini 53,10 dolar, 6’lı paketlerini de 20,70 dolar etiketiyle internet sitesi üzerinden satışa sunuyor. Aynı zamanda Amazon Launchpad üzerinden de sipariş edilebiliyor.

Görsel; Go Cubes