Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yemeksepeti Kupanın En İyilerini Bir Videoda Derledi

Yemeksepeti Kupanın En İyilerini Bir Videoda Derledi

Yemeksepeti'nin yeni işi dünya kupasından beslenen bir parodi.

Yemeksepeti.com sosyal medya yönetimini kendisi yaptığı zamanlardan hayranlığımızı kazanmıştı. 2011’de kendi içeriklerini sosyal medyada zekice kullandıkları ”
Çok Canlı Yardım” projesinden sonra da hiç hız kesmediler ve dijital iletişimde sürekli orijinal içerikler peşinde koştular.

Markanın son projesi, dünya kupası ile ilgili bir parodi video. Dünya Kupası ve ilgili takımlar, sporcular izin alınmadan ($) isimleri bile kullanılamayacak birer marka olduklarından, Yemeksepeti de zeki bir şekilde isim benzerliklerinden yararlanıp kupada bu güne kadar öne çıkmış tüm olay ve mimleri bu videoda toplamış.

Bu içerikler sosyal medyada da karşılık buluyor elbette. Markanın videoyu geç saatte duyurmasına rağmen attığı tweet kısa sürede bol bol RT’lenmeye başladı bile.

Benim en çok güldüğüm elinde köpük spreyiyle gezen hakeme yapılan gönderme ve sondaki sevinen adam oldu. Sondaki sevinen adamın esinlendiği bu veletin görüntüleri, bu dünya kupasının en unutulmaz sahnelerindendi şüphesiz (Bu çocuk Miami Marlins taraftarı ve görüntüler bi beyzbol maçından ancak video dünya kupası sırasında yayıldığı için kaçınılmaz olarak artık kupa mimlerinden birisi oldu).

https://vine.co/v/MtZ2xhIjDPe/

Güncelleme: Danseden veletle ilgili bilgi için Serkan Ünsal‘a teşekkürler.