Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yaratıcılık İşi [Kristal Elma 2015]

Yaratıcılık İşi [Kristal Elma 2015]

Leo Burnett Worldwide CEO'su Tom Bernardin ile yaratıcılık üzerine...

Yaratıcılığın değeri, pazarda her zaman başarıyı getirecektir. Pazarda rakiplerimizden fark yaratmak için yaratıcılığa ihtiyaç duyarız.

Dijital dünya tüm hayat alışkanlıklarımızı değiştiriyor ve bu değişime ayak uydurmamız gerek. Yoksa gelecekte kalıcılığımızı kaybedebiliriz. Mobil reklam pazarı 2012 yılına göre %30 büyümüş bir durumda ve hızla büyümeye devam ediyor. Artık dijital platformlar, global bir seviyeye ulaşmış bir vaziyette.

MasterCard, UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğunu duyurmak için “Paha Biçilemez” bir futbol sürprizi ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Tom Bernardin: “Gerçekten bu işe bayılıyorum. Voden Dijital Ajansı’nı satın aldık. Bu durumdan çok büyük bir gurur duydum. İleri zamanlarda hedefimiz dijital mükemmeliyet derecesine ulaşmak olacaktır.”

https://www.youtube.com/watch?v=M64maKzCsFg
Tom Bernardin: “Çok kalbe dokunan bir iş olarak gönlümde yer edinir. Samsung “Duyan Eller” işi internet ortamında global bir fenomen haline geldi ve ilk hafta 6 milyonun üzerinde kişi tarafından izlendi.”

Tüm dünyada ses getiren Samsung “Safety Truck (Güvenli Tır)” işi ile trafik kazalarının önüne geçerek sürücülere yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Ağustos ayında Leo Burnett 80. Yılını kutladı.

Görsel; Bigumigu