Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yapıştır Ve Çek: Kablosuz Selfie Kamerası

Yapıştır Ve Çek: Kablosuz Selfie Kamerası

“The Podo”, bağımlısı olduğumuz selfie çekimlerine yeni bir kadraj kazandırıyor.

Fotoğraflarda perspektife yenik düşen kocaman kollar görmekten bıktık değil mi? Her düz yüzeye yapışabilen, selfie’lerin menzilini bir kol boyu boyunduruğundan kurtaran kablosuz selfie kamerası “The Podo”, yalnızlar klübü üyelerinin ve kendi yansımasını elektronik aletlerde görmeye bayılan günümüz Narkissos’larının “Sus ve Paramı al” listelerine eklenmeye aday bir ürün.

Selfie çekme çubuğu, selfie’ler aleminin siyah-beyaz bombeli ekranlı televizyonu ise, “The Podo” düz ekran Led TV’si. Ürün sosyal medya paylaşımları için optimize edilmiş, İOS ve Android telefonlarla uyumlu minnacık, tatlış bir kamera.

https://www.youtube.com/watch?v=AhNvQnmaR0w

Ücretsiz uygulaması sayesinde kameranızın tüm özelliklerini uzaktan akıllı telefonunuzdan kontrol edebiliyorsunuz. Bence ürün yalnız seyahat etmeyi seven insanlar için ideal ve daha özgür, kontrolü elinizde tuttuğunuz şipşaklar için de gayet elverişli. İşin eğlencesinden bahsetmiyorum bile.

Selfie-sever arkadaşlar, ürünü bir an önce edinmek istiyorsanız, şu sıralar Kickstarter’da sermaye arayışına devam eden ürüne bir tutam yardımda bulunabilirsiniz.