Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yapı Kredili Babalara Unutamayacakları Sürpriz

Yapı Kredili Babalara Unutamayacakları Sürpriz

Yapı Kredi, Türkiye'nin farklı noktalarından eğitim için çağırdığı babaları sıradan bir eğitimde sıcak bir sürprizle sevindirdi.

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi’nde bir eğitim için çağırılan 16 baba bankacılık, tasarruf, para yönetimi gibi sıradan konuları içeren bir eğitim için İstanbul’a geldi. Zaman zaman esneyen, yorulan dikkati dağılan babalar Cumartesi günlerini nispen çalışarak geçiriyor olmalarından ve evlerinden uzakta olmalarından ötürü mutsuz görünüyorlardı. Her sunumda olduğu gibi hem biraz dinlenmek hem de dikkat toplamak için bir video arası veren eğitmen, günün seyrini de böylece değiştirdi.

Netfork ile birlikte hazırlanan Babalar Günü kampanyasında Yapı Kredili babalar, videola çocuklarıyla karşılaştı ve atmosfer bir anda değişti. Çocukların masum düşünceleri ve babaları hakkında sorulan sorulara içtenlikle verdikleri yanıtlar da filmin samimiyetini artırmayı başarıyor.

Kimi zaman utanan kimi zaman neşeyle gülümseyen kimi zaman da duygulanan babalar, tepkilerini gizleyemedi. Durum böyle olunca da eğitimin samimiyetiyle babalar hem kendi aralarında hem de çocuklarıyla bağ kurdu.

Künye

Reklamın Başlığı: Babalar Günü
Reklamveren: Yapı Kredi
Reklamveren Temsilcisi: Özge Bakırçalı, Ceren Aydoğdu, Ayça Güler
Reklam Ajansı: Netfork
Ajans Başkanı: Y. Ergün Erdem
Yaratıcı Grup Lideri: Y. Ergün Erdem
Stratejik Planlama: Çiğdem Zeytin
Müşteri İlişkileri ve Proje Yönetimi: Özge Uysal
Prodüksiyon: Don Kişot Yapım
Lojistik: Arzu Aydilek / Handan Yavrucuoğlu

Görsel: YouTube