Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yalnızca Yaratıcı Bünyeler Arasında Ev Takası: Behomm

Yalnızca Yaratıcı Bünyeler Arasında Ev Takası: Behomm

Behomm, yalnızca tasarımcı ve görsel sanatlarla ilgilenenler için ev değiş tokuşunu mümkün kılan bir girişim.

Yalnızca mimarlar, yönetmenler, stilistler, fotoğrafçılar, seramik sanatçıları, sanat yönetmenleri, şairler, vitrin tasarımcıları, aşçılar, ressamlar ve birkaç yaratıcı bünyenin daha içine girebileceği sistem Airbnbvari bir sistem. Farkı parayla değil, değiş tokuşla ziyaretçi olabilmeniz; tamamen ücretsiz. Eve kira ödemiyorsunuz fakat Behomm reklam almadığı, bu işi ciddiye aldığı için ve güvenlik sebebiyle 6 aylık üyelik için 35 euro, 1 yıllık üyelik için 95 euro talep ediyor.

Davetiye sistemiyle çalışan internet sitesi aynı yaşam tarzını benimseyen ve ortak yönleri çok olan kişileri kapalı ve güvenli bir şekilde buluşturmayı, daha doğrusu onların sahip olduklarını değiştirmelerini hedefliyor. Sadece profesyonel sanatçı ve tasarımcıları kabul eden Behomm amatörleri ne yazık ki topluluğa almıyor. Güvenlik için birçok önlem alan ve öneride bulunan kurucuları işe hakim görünüyor.
Gittiğiniz şehirde otele harcadığınızdan daha azını ödemeniz için, bir turist değil yerli gibi hissedebilmeniz için, en ufak ayrıntısına kadar tüm eşyaların elinizin altında olması için ve en önemlisi de kendiniz gibi yaratıcı bir ruhun evinde yaşayabilmeniz için harika bir düşünce. Aynı zamanda aynı ya da benzer sektörden profesyonellerle arkadaşlık veya iş ilişkisi kurubilmeniz için de fırsat.
Bu dökümandan Behomm’a dair tüm ayrıntları okuyabilirsiniz.