Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yalnızca Mutlu Olmak İsteyenlere Sosyal Ağ

Yalnızca Mutlu Olmak İsteyenlere Sosyal Ağ

Happier yalnızca mutlu olduğunuz ve günlük hayatın içindeki pozitif ayrıntıları paylaştığınız bir sosyal ağ.

Boston merkezli şirketten çıkma sosyal ağ Happier‘in misyonu günlük hayat içinde kullanıcıları daha mutlu hissettirmek. Sosyal ağ gün içindeki küçük mutlu anları paylaşmaya teşvik ediyor kullanıcıları.
Fotoğraf ve durum güncellemesi paylaşabildiğiniz ağda yalnızca sizi mutlu eden şeyleri paylaşıyorsunuz. Uygulama gelecekte mutluluğu kutlayan ürünler satıyor olmayı da hedefliyor. Herkesin belki de sahip olmadığı ama sahip olmak istediği hayatları ve ona dair detayları paylaştığı çağda yakalanan içgörü yerinde bana kalırsa. Özellikle Instagram, Pinterest gibi sosyal ağlarda bu içgörüyü gözlemlemek çok daha kolay.
Girişimin bu fikri bulmasında yardımcı olan ilham noktası ise psikoloji, nörobilim ve ekonomi alanındaki araştırmaların pozitif içerikleri paylaşmanın insanları daha mutlu, sağlıklı ve üretken kıldığı yönündeki sonuçlar olmuş.
Kurucu ortağı ve ‘Chief Happiness Officer’ pozisyonundaki yönetici Nataly Kogan yaşadıklarından etkileniyor ve ‘x olduğunda mutlu olacağım’ diye düşünmeyi bırakıp ‘daha mutluyum çünkü…’ diye düşünmeye başlıyor. Kogan’ın hikayesini TED videsonuda izleyebilirsiniz.

Happier’in mobil uygulamasında mutlu anlarınızdan metin ve fotoğraf paylaşabilirsiniz.