Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yalnız Köpekler Evden Mesaj Atıyor

Yalnız Köpekler Evden Mesaj Atıyor

Mama markası Cesar, BBDO Moscow ile birlikte evde yalnız kalan köpeklerin sesini insan dostlarına duyuran bir paspas geliştirdi.

BBDO Moscow ekibi ve köpek maması markası Cesar, “Miss-U-Mat” ismini taşıyan eşsiz bir paspas geliştirdi. Bu paspas sayesinde sahibini özleyen her köpek, sahibinin cep telefonuna mesaj gönderebiliyor.

Günümüzde, arkadaşlarımız ya da ailemiz bizlere özlem duydu her an ulaşabiliyor ve pek çok mesajlaşma uygulamasından istedikleri zaman halimizi hatırımızı sorabiliyor. Fakat, insanların en iyi arkadaşı olan köpekler, ne yazık ki böylesine bir teknolojiden ve lüksten mahrumlar. Sevimli tüylü dostlarımız, sahiplerini ne kadar özlediklerini onlara belli edemeden evde yalnız başlarına saatler geçiriyor. Yalnızlıklarının en yoğun olduğu anlarda ise kapının önüne uzanıp sahiplerinin dönüşünü bekliyor.

Köpeklerin bu özlemini dindirmek isteyen BBDO Moscow ve Cesar Rusya, köpek sahiplerini en iyi dostlarıyla uzaktayken yakınlaştırmak için, içinde dedektörler bulunan ve köpek üstüne uzanır uzanmaz aktif hale gelen Miss-U-Matt’i yarattı. Paspasın içinde yer alan mikro bilgisayar, evdeki Wi-Fi ağına bağlanıyor ve hem Android hem de iOS işletim sistemli akıllı telefona indirilen bir uygulama ile ofisteki sahibine, evde dört gözle onun dönüşünü bekleyen köpeğinden, eve daha erken gelmesi için kalpleri eriten özlem dolu mesajlar gönderiyor. Bu sayede, köpek sahipleri, kayıtsız şartsız sevgi gösteren dostlarından uzakta olsalar bile, kendilerini onlara her zaman daha yakın hissediyor.

Künye:

Marka: Cesar Russia
Başlık: “Miss-U-Mat”
Ajans: BBDO Moscow
Yönetim Sorumlusu: Natalia Tsyganova
Yaratıcı Yönetmen: Alexey Fedorov
Yaratıcı Grup Başkanı: Ekaterina Savrasova
Kıdemli Metin Yazarı: Natalia Sytnik
Dijital Yaratıcı Grup Başkanı: Victor Gribanov
Kıdemli Dijital Yapımcı: Yuriy Marin
Televizyon Yapım Yönetmeni: Boris Anisonyan
Kıdemli Yapımcı: Valery Gorokhov
Yapımcı: Anna Chernaya
Müzik Yapımcısı: Pavel Filippenko
Hesap Grubu Yöneticisi: Anastasia Dubrovskaya
Hesap Süpervizörü: Julia Tegel
Kıdemli Hesap Yöneticisi: Anna Siamashvili
Yaratıcı Yapım Şirketi: PUNCH production
Yönetmen: Alexey Belov
Yönetici Yapımcı: Yegor Maraev
Uygulama Yapımcı: Tatiana Ochinskaya
Paspas Materyalleri Yapım Şirketi: Teximport.ru
Yönetici: Dmitry Pavlov
Yazılım Şirketi: Fancy Interactive

Görsel: YouTube