Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
VSCO ve Skillshare İşbirliğiyle 100.000 Dolar Eğitim Bursu ve Fotoğrafçılık Dersi

VSCO ve Skillshare İşbirliğiyle 100.000 Dolar Eğitim Bursu ve Fotoğrafçılık Dersi

VSCO ve Skillshare, sokak fotoğrafçılığına ve fotoğrafçılığın temel bilgilerine dair büyük bir fırsat sunuyor.

Görsel sunum ve fotoğrafçılık uygulamaları arasında saygın bir yeri olan VSCO ve çevrimiçi eğitim alanındaki bilinen ağlardan Skillshare ortaklığıyla 100.000 Dolar eğitim bursu ve Chicago’lu sokak fotoğrafçısı trashhand‘den ücretsiz fotoğraf dersi verilecek.

Çevrimiçi eğitim ve kişilerin kendini eğitebilme imkanı dijital dünyanın sunduğu en büyük nimetler arasında. Birey düşük maddi sermaye ve yüksek zihinsel sermaye yatırarak dilediği konuda gelişim sağlayabiliyor. Bunun sonucunda ise dünyanın ortak yaratıcılığı besleniyor ve ortak fayda üretiyoruz. Skillshare de bu konuda önemli yere sahip olan ağlar arasında. Eğitim ağı, 1,5 sene öncesinde yaratıcılık alanında dersler vermek için Levi’s ile anlaşma sağlamıştı. Şimdi de dünyayı vizörden bakarak algılama konusunda çalışma yürütecek.

VSCO üzerinde yayınlanan duyuruya buradan, eğitim bursu başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

trashhand, fotoğraf tutkusunu ve yaşama biçimini anlatarak hayatının dinamiklerine iniyor. Ardından bir fotoğrafın olgunlaşma ve son halini alma sürecini açıklayarak vereceği ücretsiz derslere giriş yapıyor. 

Görsel; trashhand