Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Üzerine Çıkmadıkça Susmayan Çalar Saat

Üzerine Çıkmadıkça Susmayan Çalar Saat

Ruggie isimli çalar saat, yatağınızın baş ucunda değil yerde duruyor. Alarmı kapatmak içinse ayağa kalkmalısınız.

Geç yatıp sabah kalkmayı bilmeyen, birkaç dakika uyku için kahvaltısından vazgeçen, bir sonraki alarmda kalkmayı planlayıp güne geç kalan uykucular, dünyanın dört bir yanında aynı sorunla başa çıkmaya çalışıyor; uyanmak. Uykucuları havaya fırlatan yatak, dünyanın başka ucundaki insanların sizi uyandırdığı uygulama gibi pek çok farklı yöntemle uykucular yataklarından çıkmaya çalışıyor. Ancak alarmı ertelemek, “Uyandım, uyandım.” demek ve geri yatmak her zaman cazip bir seçenek.

Kickstarter’da fonlanmakta olan Ruggie isimli çalar saat, uykucuları zoraki uyandırmak üzere geliştirilmiş. Alarm erteleme özelliği bulunmayan Ruggie, üzerine çıkıp birkaç saniye ağırlığınızı verdiğiniz takdirde susuyor. Ve hemen ardından kişiselleştirilebilir bir günaydın mesajı devreye giriyor ve size içten bir “Günaydın!” diyor.

LED ekranıyla sol üst köşesinde her daim saati gösteren Ruggie, yumuşak dokusuyla da ayağınızın şeklini hemen üzerinden atıyor. Bu sayede 3. günden sonra üzerinde sabit bir ayak izine sahip olmuyor ve her sabah, yeni gün gibi taze ve enerjik karşılıyor uykucuları.

Görsel; Kickstarter, Ruggie