Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uzaylı Saldırısında Sokağınızın Nasıl Görüneceğini Öğrenin

Uzaylı Saldırısında Sokağınızın Nasıl Görüneceğini Öğrenin

Independence Day’in devamı niteliğindeki Independence Day: Resurgence filmi için hazırlanan simülasyon, uzaylı istilasını sokağınıza getiriyor.

1996 yapımı Independence Day filminde uzaylılar dünyayı ele geçirmek için 3 Temmuz günü harekete geçmiş, dev uzay gemileriyle New York, Washington, Los Angeles, Londra, Paris, Moskova gibi şehirlerin üzerine kara bir bulut gibi çökmüşlerdi. Ancak, bu kuşatma 4 Temmuz’da kutlanan Amerika Bağımsızlık Günü’nde kahraman Amerikalılar tarafından geri püskürtülmüş ve Amerika, yenilmez ordusu sayesinde dünyayı eski huzurlu günlerine kavuşturmuştu.

İlk filmin üzerinden 20 yıl geçse de pes etmeyen uzaylılar ikinci bir hamle yaparak Independence Day: Resurgence ile gezegenimizi yeniden istila etmeye hazırlanıyor. Dünya ülkeleri, global çaptaki uzaylı istilasına karşı koymak için güçlerini birleştiriyor ve gezegenimizi kurtarmak için geniş çaplı bir koruma planı hazırlıyor.

20th Century Fox, uzaylı saldırısının nasıl bir şey olduğunu bulunduğu yerden görmek isteyenler için Independence Day My Street adındaki internet sitesini yayına soktu. Bu site üzerinden konum bilginizi girerek istilaya uğrayan sokağınızı ya da şehrinizi hazırlanan simülasyon deneyimi ile Google Street View’e benzer bir şekilde 360 derece görebiliyorsunuz.

24 Haziran’da tüm dünyada gösterime giren ve yönetmenliğini Roland Emerich’in üstlendiği filmin başrollerinde Liam Hemsworth, Jeff Goldblum ve Jessie T. Usher yer alıyor.

Filmin fragmanı:

Görsel: YouTube