Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uçakta İzlediğiniz Filmler Yarıda Kalmasın

Uçakta İzlediğiniz Filmler Yarıda Kalmasın

Air France, uçakta izledikleri yarım kalan filmlerin sonunu merak edenler için bir kampanya hazırladı.

Uzun süren uçak yolculukları sırasında film izlemek ve uyumak yolcuların vakit geçirmek için sıklıkla tercih ettikleri 2 temel aktivite. Fakat, uyumak; uçak türbülansa girdiğinde, ağlayan bebeklerle yolculuk edildiğinde ve ayak uzatma mesafesi dar olduğunda rahatsız edici hale gelebiliyor.

Uyku tutmayınca izlemeye karar verdiğiniz film ise iniş yaklaştığı zaman yarıda kalmaya mahkum oluyor. Filmlerin yarıda kalmasını istemeyen ve BETC Paris ile işbirliğine giden Air France, izlediği filmin son yarım saatinde ne olup bittiğini merak edenler için Cannes Film Festivali kapsamında “Cinema To Go”yu hazırladı.

36 yıldır Cannes Film Festivali resmi sponsorlarından biri olan Air France, yolcuların merak ettikleri filmlerin sonunu görmelerini sağlamak için hazırladığı kampanya ile onların yarım kalan filmleri evlerinin konforunda izlemelerini sağlamak istedi.

Cinema To Go, 7 – 21 Mayıs tarihleri arasında, Cannes Film Festivali 2016’yı ziyaret edecek yolcuları taşıyacak olan Los Angeles – Paris arası uçuşlarda geçerli olacak. Yolcular, uçuş sırasında verilen hediye kodlarını kullanarak akıllı telefonlarından, tabletlerinden ya da bilgisayarlarından yarıda kalan filmlerini izleyebilecek ve merak etiklerin filmlerin sonunu görebilecek.

Airbus A380 uçaklarla Los Angeles’tan, Paris – Charles de Gaulle havalimanına 18, 19, 20 ve 21 Mayıs’ta yapılacak AF065 sefer sayılı Air France uçuşlarında; 2002 yılında Altın Palmiye kazanan The Pianist, 2007’de Jüri Ödülü kazanan Persepolis, 2012’de En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olan The Artist filmlerinin de yer alacağı bir Cannes Film Festivali özel seçkisi de yer alacak.

Künye:

Marka: Air France
Başlık: “Cinema To Go”
Ajans: BETC Paris
Yetkili Yaratıcı Yönetmen: Rémi Babinet
Yaratıcı Yönetmenler: Ivan Beczkowski, Jasmine Loignon
Metin Yazarı: Guillaume Rebbot
Sanat Yönetmeni: Jonathan Baudet-Botella
Hesap Ekibi: Bertille Toledano, Tiphaine du Plessis, Anyce Nedir, Mathieu Ecollan, Margaux Le-Mercier, Adeline Challon-Kemoun, Caroline Fontaine, Constance Meyenberg.
Yönetmen: Tristan Aurouet – Rita Productions
Yapımcı: Michel Teicher, Camila Mendez
Yapım Yönetmeni: Jean Davi

Görsel:YouTube