Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Toyota Mirai Yakıt Olarak Limonata Bile Kullanabilir

Toyota Mirai Yakıt Olarak Limonata Bile Kullanabilir

Toyota hidrojenli yakıt pille çalışan Mirai modelini bu kez limonatayla tanıtıyor.

Hidrojenli yakıt pille çalışan otomobillerin sektörde bir savunucuları varsa bunun hakkını en iyi verenin Toyota olduğunu söyleyebiliriz. Hele ki bu savunmayı “Fueled By Bullshit” adlı kısa film serisinin ilk halkasında inek gübresi kullanarak yapmasından sonra. Bağımsız network ajanslarından Droga5 New York ile birlikte hazırladıkları serinin ikinci halkasındaysa limonata var.

ABD’li yapımlarda limonata yapıp satarak harçlıklarını çıkaran çocuk temsiline aşinayızdır. İkinci film “işte o yapılan limonata sürahilerinden arda kalanları otomobiliniz için yakıt olarak da kullanabilirsiniz, eğer Mirai gibi bir modele sahipseniz” mesajını veriyor.

Ekim ayından itibaren California yollarında görebileceğimiz model için çekilen bu kısa filmde Kanadalı komedyen Nikki Glaser de yer alırken filmin yönetmenliğini bu kez J.J. Adler üstlenmiş.

Aşağıdan izleyebileceğiniz kısa film Ulusal Limonata Günü’nde yayınlanmış. Yakıt kaynağı bulmak için mahallede limonata satan çocuklarla anlaşabilmenize olanak sunan bir otomobilin enerji üretimi nasıl olabilir? Sorunun cevabını buradaki video veriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=aYYT7LEBFYo

Görseller: YouTube