Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Topshop Londra Moda Haftası Defilelerini Sanal Gerçeklik İle Mağazalarına Taşıyor

Topshop Londra Moda Haftası Defilelerini Sanal Gerçeklik İle Mağazalarına Taşıyor

Topshop bu yıl Londra Moda Haftası deneyimini Oxford mağaza vitrinlerinden sanal gerçeklik ile başkalarına da yaşatacak.

Topshop bu yıl Londra Moda Haftası için dijital ajans Inition ile birlikte bir konsept geliştiriyor ve etkinliğe katılamayan modaseverler için de bu deneyimi demokratikleştirmeyi amaçlayarak, oradaki deneyimi sanal olarak başka kullanıcıların ayağına götürüyor.

Moda haftasına katılmayanlara defile anını, öncesini ve sonrasını yaşatmayı hedefleyen projede sanal gerçeklik teknolojisini kullanıyor. Sanal gerçeklik ile dijital bir ekran vasıtasıyla kullanıcıyı bulunduğu ortamdan alıp bambaşka bir yerde gerçekleşen deneyimi tattırabiliyor.Londra’da Tate Modern’de gerçekleşecek defile sanal gerçeklik teknoloji ile Oxford’daki mağazaların ekranları vasıtasıyla mağazalara ve kullanıcıların evlerine konuk olacak. 360 derece defile deneyimi yaşayabilir, gerçek zamanlı olarak podyum görüntülerine ulaşabilir, ön sıradan defileyi izliyor konumuna geçebilirsiniz. Aynı zamanda defilede beğendiğiniz ürünleri satın alabilir, defile sırasında çalan müzikleri indirebilirsiniz.
Deneyimi yaşamak isteyenler Twitter ve Instagram’da #topshopgoesvirtual etiketiyle içerik paylaşıyor.