Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
The Business of Life: Vice News’dan Y Nesline Finansal Tavsiyeler

The Business of Life: Vice News’dan Y Nesline Finansal Tavsiyeler

Vice News, Bank of America sponsorluğunda, gençler için finansal meseleleri konu alan bir şov hazırlıyor.

1980 ila 1995/2000 arasında doğanların Y nesli, daha da aşina olunan adıyla “millennials”, olarak tanımlandığını hatırlatarak Vice News tarafından yaratılan yeni bir şov formatından bahsedeceğiz.

Kanal, nesle finansal konularda tavsiyeler verme amacıyla “The Business of Life” adlı iki haftada bir yayınlanan yirmi dakikalık bir şov hazırlıyor. İlk bölümünü geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yayınlayan Vice News, destekçi olarak Bank of America ile anlaşmış. Gazeteci Michael C. Moynikan tarafından sunulan şov; yazar, akademisyen ve alanla ilgili uzmanları panel ortamında bir araya getiriyor.

İzleyici kitlesini yakından ilgilendiren öğrenci borçları, aile kurma, ABD’de iş gücü gibi konuların karmaşık taraflarını konu alıp kişilere yol gösteren şovun içeriğine Vice News’un karar verdiği Bank of America’nın sadece destekçi olarak program başında logosunun görüldüğü özellikle not ediliyor.

Bir yıldır YouTube’da yayınlarını sürdüren Vice News’u takip edenlerin yaş ortalamaları ağırlıklı olarak 13-34 arasında değişiyor.

Görseller tanıtım filminden alınmıştır.