Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tahiti Sularında Motosikletle Sörf Yapmak

Tahiti Sularında Motosikletle Sörf Yapmak

Robbie Maddison, hayalini ayakkabı markası DC ile gerçeğe dönüştürerek, arazi motosikletiyle kendini Tahiti dalgalarına bırakmış.

Aksiyon sporları ayakkabı markası DC, Avustralyalı motorlu araç dublörü Robbie Maddison’ın rüyasını gerçeğe gönüştürmüş. Maddison’ın rüyası çoğumuz için “hayal” olarak kalabilecek türden: Arazi motosikletiyle sörf yapmak!

Robbie Maddison’s Pipe Dream” isimli projede, Maddison’ı Tahiti sularında, dalgaların üzerinden atlarken, kanocuların yanından geçerken, açık denizde arazi motosikletiyle son sürat giderken izliyoruz. Görüntüler öyle nefes kesici ki insan her sahnede işin içinde bir hinlik olduğuna dair bir kanıt yakalamaya çalışıyor.

Kaskından motokros postallarına kadar tam takım arazi motosikletinde olan Maddison, karadan hızla denize doğru gidiyor, ve sonunda kendini dalgalara bırakıyor. Maddison’ın son olarak üzerinden geçen dalga öylesine büyük ki, herhalde buradan çıkamaz diyosunuz ancak, çıkıyor.

Proje için Maddison’ın motosikletine özel üretim kayaklar monte edilmiş. Maddison, türünün tek örneği aracını hazırlamak ve su üzerinde kullanmakta ustalaşmak için iki yıl harcamış.

,

Görsel; Youtube, dcshoes