Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Süpermarketteki Tarladan Sofraya Ulaşan Taze Sebzeler

Süpermarketteki Tarladan Sofraya Ulaşan Taze Sebzeler

Brezilya'daki bir süpermarket, müşterilerine topraktan koparılmamış sebzeleri ulaştırarak tazelik kavramını bir adım öteye taşıdı.

Rio de Janeiro’da yer alan süpermarket zinciri Zona Sul, rakipleriyle arasında büyük bir fark olduğunun altını çizmek için meyve-sebze reyonunu kökleri hâlâ toprak altında olan ve dünyanın türlü yerlerinde gelen, gerçek anlamda “taptaze” sebzelerle donattı.

WMcCann imzasının yer aldığı “Fresh Garden” adındaki kampanya ile süpermarket müşterileri; marul, fesleğen, biber, taze soğan gibi sebzeler arasından istediklerini, tıpkı tarlada yetiştiği gibi toprağın üstünden kendi elleriyle topladı ve eve dönüp yemek hazırladıktan sonra sevdiklerine servis ederken “Bunları kendi ellerimle topladım” diyebildi.

Rio De Janerio’da dilden dile dolaşan taze sebzeler, sosyal medyanın da desteğiyle Zona Sul müşterilerinin %30 artırmasını sağlarken, sebze satışlarında ise kısa bir sürede %18’lik bir artış gözlemlendi. Zona Sul, yalnızca 1 mağazada başlatılan uygulamayı, diğer şubelere de taşınmayı planlanıyor.

Künye:

Müşteri: Zona Sul
Başlık: “Fresh Garden”
Ajans: WMcCann
Üst Yaratıcı Yönetici: Washington Olivetto
Yaratıcı Başkan Yardımcısı: Guime Davidson
Yaratıcı Yönetmen: Fábio Onofre, Nicolás Romanó
Yaratıcılar: Gabriel Gil, Bruno Mukai
Hesap Yöneticileri: Gabriela Arroyo, Suzana Machado, Isabela Fogaça and Gustavo Tupinambá
Prodüktör: Marcelo Hack
Tasarımcı: Bruno Mukai
Proje Yöneticisi: Karina Rios
Müşteri İlişkileri: Alexandre Alves

Görsel: YouTube