Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Süpermarket Raflarında Uçak Biletleri

Süpermarket Raflarında Uçak Biletleri

Transavia havayolu, ucuz uçak biletlerini ürettiği çikolata, şeker gibi atıştırmalıkların içine koydu.

Air France KLM’nin düşük maliyetli alt markası Transavia, Snack Holidays (Atıştırmalık Tatiller) kampanyası için cipsler, çikolatalar, şekerlerden oluşan bir grup atıştırmalık üretti ve ucuz uçak biletlerini de paketlerine sakladı. Transvia, proje için Avrupa’nın en büyük süpermarket zinciri Carrefour, Fransa’nın en yaygın yiyecek-içecek otomatı firması Selecta ve MK2 sinemalarıyla anlaştı.

Atıştırmalıklardan alanlar, Fransa’dan Lizbon, Dublin, Barselona gibi Avrupa ülkelerine 35-40 euro’ya prosedürsüz, bilet alma derdiyle uğraşmadan uçabiliyorlar. Örnek vereyim; Berlin’e gitmek istiyorsunuz. En yakın süpermarkete gidip bir Snack Holidays Berlin ürünü alıyorsunuz, paketten çıkanları afiyetle yiyorsunuz. Paketteki kodu sncakholidays.com’a gönderiyorsunuz ve size gelen onay mesajı ve elektronik biletle uçağınıza gidiyorsunuz, Fransız olduğunuz için vize derdiniz de yok tabii.

Kampanya aynı zamanda geçtiğimiz yılki Eurobest 2015‘te, Direct kategorisinin Grand Prix kazananı olurken, geçtiğimiz aylarda da düzenlenen Clio Awards‘tan da Engagement/Experiential, Out of Home, Public Relations kategorilerinden Bronze ödülle ile ayrıldı.

Künye:

Ajans: Les Gaulois
Üst Yaratıcı yönetici: Gilbert Scher
Üst Yaratıcı Yönetmenler: Luca Cinquepalmi ve Marco Venturelli
Sanat Yönetmeni: Julien Doucet
Yönetmen: Julien Bouvet
Yazar: Lilian Moine
Hesap Yöneticisi: Aurore Cornen
Pazarlama: Stephanie Pigaglio ve Lisa Donnadieu
TV Sorumlusu: Christopher Thierry
TV Yapımcısı: Sarah Bouadjera
Dijital Proje Yöneticileri: Romain Cialdella ve Sandrine Lafont

Görsel; Youtube