Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Stresi Alıp Götüren Kafa Bandı

Stresi Alıp Götüren Kafa Bandı

Elf emmit, yaydığı düşük frekanslı titreşimlerle stres, uyku düzensizliği, konsantrasyon bozukluğu gibi durumları düzenlemeye yardım ediyor.

ELF emmit; konsantrasyon, anti-stres, derin öğrenme, meditasyon ve uyku olmak üzere 5 farklı ruh hali arasında geçişi kolaylaştıran ve ekstra düşük frekanstaki elektromanyetik titreşimler yayan bir giyilebilir teknoloji. Başın arka kısmına yerleştirilen ve akıllı telefonun jak girişiyle enerji üreten yarım ay şeklindeki ELF emmit, zihnin ve vücudun ürettiği doğal elektromanyetik dalgaları düzenliyor ve arzu edilen ruh haline geçmeyi kolaylaştırıyor.

Nöroloji alanındaki son teknolojiler kullanılarak geliştirilen ELF emmit, beynin yaydığı doğal titreşimleri ve ritmi düzenliyor. Amerikan İlaç Dairesi onaylı giyilebilir teknoloji, çeşitli frekanslardaki elektromanyetik sinyalleri zihnin istenilen zaman istenilen duruma getirilmesine yardımcı olurken, günlük yaşamda pozitif yönde değişimler sağlıyor.

ELF emmit, şimdiye kadar kullanılan ve Pulsed Electromagnetic Stimulation (PEMS) olarak bilinen, 50 yıllık bir medikal ve nörolojik geçmişe sahip, sağlığa yararı olduğu bilimsel açıdan kanıtlanan ve kökeni antik çağa kadar giden bir yöntemle birlikte ruh durumunun değişmesine yardım ediyor. Stresli ya da rahat hissetmek, dikkat dağınıklığı ya da yorgunluk beynin elektriksel aktiviteleri sonucu ortaya çıkıyor.

ELF emmit; düşük frekanslı Gamma, Beta (konsantrasyon), Alfa (anti-stres, derin öğrenme), Teta (meditasyon), Delta (uyku) dalgaları yayarak zihni istenilen yönde odaklanması için hızlandırıyor ya da yavaşlatıyor. Konsantrasyon, Anti-Stres, Derin Öğrenme, Meditasyon ve Uyku modları arasındaki geçiş akıllı telefondaki arayüzden sağlanıyor. Indiegogo’da fonlanan ELF emmit’e 119 dolar karşılığı sahip olabilirsiniz.

Görsel: Indiegogo, YouTube