Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Stadyumda Maç İzlerken Evdeki Konforu Yaşayın

Stadyumda Maç İzlerken Evdeki Konforu Yaşayın

Maç sırasında oturduğunuz yerden yiyecek siparişi vermenizi sağlayan uygulama ile stadyumu farklı açılardan da izleyebiliyorsunuz.

Maçı evden izlemekle yerinde izlemek arasındaki farkı yok etmeye kendini adamış mobil uygulama Cisco sponsorluğunda New York’taki dev stadyum Barclays için geliştirilmiş. iOS ve Android uyumlu olan uygulama sayesinde stadyumdayken hem orada olmanın farkını yaşayabiliyor, hem de evden maç izlemenin konforuna erişebiliyorsunuz.

Uygulama ile resmi televizyona bağlanabiliyor, ağır çekimleri 30 saniye geri sarıp tekrar izleyebiliyor, 4 ayrı kameradan ve televizyon açılarından stadyumun tamamını görüntüleyebiliyorsunuz. Yani yalnızca koltuğunuzdanmahkum olduğunuz kadarını izlemek yerine ekran başında gibi büyük resmi de görebiliyorsunuz.

Uygulamayı kullananlar oturdukları yerden yemek sipariş edebiliyor, skor tablosunda görünmesi için mesaj gönderebiliyor, yerinizi bildirebiliyorve uygulamanın diğer kullanıcıları ile etkileşime girebiliyor. Cisco’nun kullandığı StadiumVision mobil teknolojisi ile tuvalet veya bira sırasındayken -ki bunu uygulama ayağınıza kadar getirebilir- oyundan kopmayıp telefonunuzdan izlemeye devam edebiliyorsunuz.

Stadyumda yapılan diğer etkinliklerde de, yani dev konserlerde de bu interaktif uygulama kullanımda ki bunu deneyimlemek eşsiz olurdu çünkü Beck‘in geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Hello Again konserindeki gibi farklı sesleri dinlemenize imkan tanıyor.

Yinzcam’ın de oyunlarda interaktif deneyim yaşatan uygulaması burada.